Veliki vodič kroz aure: Upitnik za određivanje boja i objašnjenja






Sva živa bića su okružena aurom koja je spremište energije i titra najvišim vibracijama. Aura je elektromagnetsko polje koje okružuje sva živa bića. Boje i obrasci unutar tog energetskog polja čine neku vrstu otiska ljudske duše, skicu osobnog potencijala.
Aura je svijetlećeg jajolikog oblika i okružuje ljudsko tijela oko dva metra u svim smjerovima. Sastoji od sedam slojeva, a slojevi se razlikuju po boji, sjaju, obliku, fluidnosti, gustoći i funkcionalnosti. Svaki sloj povezan je s čakrom.


Energija se prenosi s jednog sloja na drugi preko vrhova čakri, a kod mnogih ljudi su neke čakre zablokirane. Zbog toga se rade bioenergetski tretmani kako bi se one otvorile, a kao rezultat toga dolazi do spiritualnog čišćenja i tada čakre postaju prenosnici energije iz jednog sloja u drugi.

Kada su čakre otvorene, tada apsorbiraju univerzalnu energiju te je putem nadija (meridijana) prenose do nervnog sistema, endokrilnih žlijezda i krvi te na taj način opskrbljuju tijelo energijom.

Bioenergetski tretmani pomažu kako bi se oslobodile blokade iz aurinog polja i to na način da se čisti i glača energetski omotač čime se djeluje na kompletnu ravnotežu tijela, uma, emocija i duha.

Primjedbe