Kako sam ja privukla novac?

Od kako sam krenula sa izazovom mnogo divnih dusa mi se javlja, sa divnim porukama podrske kao i sa raznim pitanjima.
Svima sam mnogo zahvalna na podrsci kao i zanimanju za moje iskustvo,i prije svega,povjerenju jer bas mene pitate za nesto. Ja sam kao i vecina Vas ne tako davno krenula sa izazovom,bez obzira sto sam vec, pa ima vjerovatno i dvije godine u svemu ovome,istrazujem,slusam,citam...Medjutim,uvijek sam kretala po par dana intenzivnog rada na sebi i onda stanem...sve do sad. uspjela sam izmanifestirati svakakve sitnice,a najveca moja manifestacija je moja kuca(vjerovatno ste citali taj moj post) Ako niste,mozete procitati klikom OVDJE

Najvise ste me pitali o tome kako meni djeluju metode za privlacenje novca i sta koristim od metoda .
U pocetku sam tapkala za novac i ispostavilo se da mi to bas tad nije ni radilo (sad radi) jer vjerovatno nisam bila na toj vibraciji ,nego ono "Cula da se tako moze pa aj hocu i ja tako da privucem " a univerzum kaze " E hoces,malo sutra sa tim uvjerenjem koje imas o novcu ":")
Tako da kad sam vidjela da mi to ne funkcionise niti se uopste osjecamd a sam u skladu s tim onda sma krenula na druge metode. Pocela sam afirmirati kako je novac super,kako je divan ,kako ga volim,i dolazi mi sa ocekivanih i ne ocekivanih izvora,da sam magnet za novac...Svaki dan sam to ponavljala i onda se moja vibracija prema novcu pocela mijenjati.
Ni tad nisam odmah nista privukla.
Nakon tih metoda,cujem da je neko mirisao novac i privukao isti. Na prvu mi je to bilo ono"Mirisati novac" ," ma ajde hocu i to da probam ,nesto mora djelovati"
I Pocela sam ga mirisati i izrazavati mu ljubav :D :D  Govorila sam kako divno mirise,kako ima mnogo dobru energiju koju upijam.
Ja sam mirisala novcanicu od 100 km jer mi je uvjerenje bilo da ako mirisem 100km da cu iste i dobiti.
 Mirisala sam ga 3 dana i svo to vrijeme sam se osjecala kao da je vec tu,da mi je dosao samo ja treba da ga uzmem rukom.
I cetvrti dan dobijem na poklon 100 km. !!!! Jeeeee !!
Nakon toga sam nastavila sa afirmacijama koje su mi izlazile kao prijedlog na youtube-u . I opet nisam privlacila nista .

Kad se sjetim,nekad i sad mirisem novcanice kojih bi voljela imati vise .
U ovom izazovu sam privukla jednom 50km i jednom 30 km .
Ali ovaj  put sam tapkala za novac nekoliko dana za redom i afirmirala : Ja sma magnet za novac, dolazi mi iz razlicitih izvora,svuda je oko mene .

Da sam prije bila upornija i vise radila na sebi sigurno bi privlacila jos vise novca, ali ja eto nisam. Ja sam isprobala ,vidjela radi ili ne radi i stala. Ponovo se s nize vibracije vracala na to da privlacim jos,ali kako se moja vibraija nije podudarala nisam nista ni privukla.

Znaci,sve je moguce, od mooore metoda isprobajte svaku koja vam se svidja ,jedna ce djelovati. Mozda cete probati 4metode i nista necete privuci jer cete vjerovatno biti u fazi dizanja vibracije ,zato za 4 metode cete sigurno dici vibraciju da ce vam peta medoda sigurno raditi. ne odustajte nikad,jer mozda je bas sledeci korak korak uspjeha .

<3

Primjedbe

  1. pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar