Odaberite svog omiljenog anđela kako bi primili poruku koju vaša duša treba čuti









Značenje riječi “Anđeo” je glasnik; komunikacija i vodstvo su njihova specijalnost.  Poruke vaših anđela uvijek su za vaše najviše dobro; usmjeravaju vas na vaše snove, vašu svrhu, sreću, radost i mir.
Anđeli nas uvjeravaju da postoji vrlo pozitivna strana u svemu što se događa, a puno toga možemo učiniti kako bismo kreirali mirnije stanje u našim životima. Njihove poruke daju nam uvid u ono što svatko može učiniti kako bi unaprijedio ne samo naše vlastite živote, nego i stanje svijeta.

Vaš anđeo čuvar je izvrstan savjetnik; razmišljajte o njemu kao o svom osobnom treneru božanskog života.

Njegovo vodstvo je u vašem najboljem interesu, uvijek je pozitivno, puno bezuvjetne ljubavi, vrlo iskreno, ali nikada negativno ili osuđujuće, piše The wild child. Uvijek možete računati da ćete od anđela dobiti najbolje savjete i dostupne informacije.

Pogledajte ispod četiri anđela i odaberite onog koji govori vašoj duši.


1. Volite se
Ljubav prema sebi je temelj vašeg života. Kada se doista volite, opraštate si i prihvaćate se; možete dijeliti i dati tu energiju drugima. Možemo samo dati ono što već imamo. Kada se bezuvjetno volite, to prirodno dajete drugima; stvarajući zdraviji odnos.

Sva ljubav dolazi iznutra, a tako i mržnja. Mržnja prema sebi, čak i u minimalnim oblicima, šalje tu energiju u svijet i on odgovara, jer energija privlači sličnu energiju (Zakon privlačnosti).


Ljubav prema sebi stavlja ljubavnu energiju u svijet i ona se pojačava i privlači još više takve energije. Ako volite sebe, volite cijeli svijet!

2. Činite ono što vam donosi radost
Radost je vrlo visoka vibrirajuća energija, usklađena s ljubavlju. Kada radite stvari koje vam donose radost, dajete tu energiju drugima.

Svaka od naših pojedinačnih svrha u životu je služiti drugima na način koji nam donosi najveću radost (jer kad to činimo, pomažemo podići energiju planeta).

Kada provodite svoje dane u stresu, bijedi ili nesreći, ta energija utječe na sve u vašem životu; iscrpljuje! Ako djelujete po naputku samo jedne anđeoske poruke, ova bi bila najvažnija; ne samo za vaš život, već za živote svih oko vas i za veće dobro.



3. Prestanite se uspoređivati
Kad uspoređujemo sebe ili naše živote s drugima, smanjujemo našu vibraciju. Uspoređivanje čini da se lažno osjećamo bolje ili da se osjećamo lošije; niti u jednom slučaju nema  pobjede.

Jedino na što se trebate usredotočiti – to ste vi, jer vi ste jedina osoba koju možete promijeniti.

Dopustite drugima da vas inspiriraju i da vjeruju u vaš potencijal; osjećaj ljubomore ili osuđivanja jasan je znak destruktivne energije.






4. Tražite mir
Svjetski mir počinje sa svakom osobom ponaosob. Što ste mirniji, to ćete učiniti svijet mirnijim sa svojom energijom. Prve četiri poruke kombiniraju se kako bi vam pomogle da imate više mira u vašem životu, ali postoje i druge prakse koje to mogu poduprijeti.

Meditacija, kreativna ekspresija, joga, tjelesna vježba, ispravna prehrana, energetsko iscjeljivanje, esencijalna ulje, čišćenje čakri, balansiranje i iscjeliteljska upotreba kristala, sve su to alati za stvaranje mirnije energije u vašem životu.

Stvorite duhovnu praksu koja se usredotočuje na ovo načelo i promijenit ćete svoj život i utjecati na njega na vrlo pozitivne načine.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Primjedbe