Izazov 30 dana rada na sebi ( Osamnaesti dan)

Dan 18

Divan  dan poceo je sa zahvalnoscu i meditacijom za dobro jutro.
ustala sam ranije da bih mogla odraditi meditaciju za dobro jutro, kako su ovi dani tmurni nekako cesto osjetim glavobolju,brzo prodje ali ipak bude tu ,kao i nervoza. Odlucila sam od danas pa dalje,meditirati i u jutro , danas je to bilo mnogo ucinkovito jer cijeli dan sam provela na extra visokoj vibraciji apsolutno nista mi nije uspjelo spustiti vibraciju. Ja sam presrecna zbog toga.

Poslije meditacije sam zapisala zahvalnosti i neke afirmacije koje su mi pale na pamet i nastavila divan dan .

Dogodila mi se i jedna manifestacija ,zapravo dvije :D Opet sam zaradila neke novčiće .
I izmanifestirala sam cokoladu hahahah,da ,da COKOLADU!
Ja obozavam slatkise, nema dana da ih ne jedem,i bas danas tooliko mi se jela cokolada a sve sam pojela slatko sto je bilo... I onda sam pomislila da bi bilo predivno da mi neko pokloni cokoladu do kraja dana da ne moram ici kupovati.
Upravo to se i desilo :D

Ja sretna i zadovoljna ! i zasladjena :D :D :D :D :D

Kako pisem dane ovog izazova, stvarno kad vidim wow osamnaesti dan,nikad nisam uspjela ovoliko dugo biti u izazovu, a zapravo,kako dani prolaze ja se vise ni ne osjecam da sam u izazovu vec da je to to, da je to upravo ono sto sam htjela,i svaki dan je sve jos bolje.

Danas nastavljam citati "Trazi i dobices" ostalo mi je jos nekoliko stranica, nisam jos uspjela sve procitati, ali mogu vam reci da je knjiga ODLICNA.

Poslije citanja idem meditirati pa spavanje. Jedva cekam novi dan da se ostvare nove manifestacije :D
Moje manifestacije su uglavnom male, nemam neke velike zelje. Sve sto zelim,imam,uglavnom sve. zadovoljna sam ovim sto imam , a sve ostalo , kad bude -biti ce.
Neka smo samo mi svi zdravi,sve ostalo ce doci ,polako :D

I da, danas sam opet vjezbala, ne odustajem, bude mi nekad mrsko,nekad naporno,ali ne odustajem , poslije svake vjezbe se osjecam iscrpljeno ali i odlicno jer znam da cu uspjeti u svojoj zelji i dobiti izgled onakakv kakav zelim <3

<3

Primjedbe