Izazov 30 dana rada na sebi ( 21 dan)

Dan 21

Ovaj dan je krenuo prekrasno, zahvalila sam se na ovom danu,ovoj prilice za novo iskustvo,na zdravlju svom i svih oko mene . Da ne bih svaki put nabrajala svoje zahvalnosti,jednostavno,zna se, zahvalna sam na svemu sto imam i na vecini stvari zahvaljujem pojedinacno dok sam u kontaktu s njima.

Kako se jedna moja velika zelja ispunjava,korak po korak,ja nastavljam da tapkam za nju dok se potpuno ne ispuni,to je tapkanje za novac i cuda.
Od kad radim ta tapkanja u moj zivot pristize novac konstantno,nisu to velike neke sume ali tu su i radujem im se ,takodje i cuda se stalno desavaju.

Danas sam mnogo vizualizirala .Jucer sam isla van malo po radnjama i kako jos nisam sredila kucu razgledala sam mnogo toga i birala sta cu kupiti kad dodje vrijeme za to i kako ce u konacnici moja kuca izgledati.
Jedva cekam da krenem sa uredjenjem,mnogo me raduje to sto cu napokon moci da sredim sve po svom ukusu .

Imala sam vremena i meditirati u toku dana,tako da cu pred spavanje da odgledam nesto motivirajuce.

Cijeli dan sam super raspolozena,nije se uopste desilo nista sto bi mi i na tren spustilo raspolozenje.
Zapravo desavalo se mnogo stvari koje su mi jos vise dizale vibraciju ili raspolozenje ,dobila sam nekoliko poruka od  zena koje zele krenuti sa izazovom,Mnogo sam srecna sto sam nekoga inspirisala da krene sa radom na sebi. Vjerujem da ce uspjeti svako ko to istinski zeli. Svako ko zeli pozitivne promjene u svom zivotu. Kad su milioni drugih uspjeli,mozete i vi .Samo  budite uporni u tome i rezultati ce se pokazati.

To je to za danas, ja idem gledati neki video, a vama zelim sve najljepse <3

Primjedbe