Izazov 30 dana









Nova godina je idealno vrijeme za donošenje novih odluka . Izazov od 30 dana  će uveliko pomoći da ostanete dosljedni svome cilju koji ste sebi zacrtali za ovu godinu.
Iz ličnog iskustva mogu da kažem da je ujedno ovaj izazov i "treniranje" kako biti odgovoran i disciplinovan . Kad krenete u izazov sa nekim ciljem , svaki dan, ma koliko vam baš tada bilo mrsko nešto odraditi , ipak nadjete snage i volje da odradite korake izazova poput zahvalnosti , afirmacija, eft tehnike, meditacije i drugih metoda koje se koriste tijekom izazova.

U svojim izazovima sam uvijek koristila ,kako ih ja nazivam "standardne" metode koje čine izazov  a to su : Zahvalnost, afirmacije, EFT i meditacija.
Uz ove metode postoje razne koje se iz dana u dan mogu primjenjivati, ako osjetite da ste spremni za više metoda.


Jedna važna napomena: Kada odlučite krenuti u izazov , NE ODUSTAJTE ! 


Nisu svi dani isti , nekada je toliko teško uraditi metode koje izazov "zadaje" ali ako nekoliko dana radite izazov i onda  kažete " Danas mi se ne radi, nemam volje, sutra ću nastaviti" ...

Ne , sutra isto nećete imati volje, kao ni sledećih dana.. Tada će vam motivacija pasti, samopouzdanje se poljuljati , pomislit ćete " Nisam odgovorna osoba, ne mogu da ispunim 4 dnevne metode redovno,kako da budem odgovorna i disciplinovana u drugim stvarima... " ili nešto slično će vam vaš um nametnuti i kreće pad vibracije, sve više i više i onda uvjerenja kako ovo sve ne funkcionira i sl..
Ako niste spremni sada , krenite u izazov onda kada osjetite da je pravo vrijeme .


Kada jednom krenete izazov od 30 dana, sigurna sam da više nećete prestajati da "Izazivate" sebe i da napredujete na svim životnim poljima. Kad kroz 30 dana izazova vidite kako je moguće da se promjene dešavaju i da ste vi sami odgovorni za sve to što se promijenilo, samo ćete dobiti više motivacije i inspiracije da nastavite dalje , da gurate naprijed ka ostvarenju svih vaših želja.

U novu godinu ulazimo sa novim izazovima , zašto sve životne izazove koji su pred nama ne bi sebi olakšali metodama koje su mnogima pomogle?

Da li ste spremi za novi izazov ? Da li ste spremni za ostvarenje ciljeva i planove za ovu 2018 godinu ?
Da li ste spremni prihvatiti svaki kontrast i iz njega izvuci samo dobro ?
Da li ste spremni da svoj život poboljšate ?

Ako jeste , idemo sa novim izazovom u novu godinu !?

01.01.2018 početak nove godine, vrijeme za promjene ka boljem životu, uspješnijem poslu, uspiješnim ljubavnim vezama,a i onim prijateljskim..bolje zdravlje, bolja vibracija ..

Želim da sve svakog dana probudite sa osjećajem zahvalnosti što ste se probudili taj dan, sa osjećajem ljubavi koja ispunjava vašu nutrinu,vaše srce i koja se širi na sve oko vas. Želim Vam da svaki dan gledate na svaku okolnost očima ljubavi , jer ljubav zna najbolje...Ljubav sve popravlja ,Ljubav nas vodi ...

Želim Vam da se svaki dan budite zahvalni na zdravlju, na mogućnosti da njegujete i održavate svoje tijelo i brinete o njemu kako najbolje znate .

Želim Vam obilje  novca da svaki dan možete da priuštite sve ono što vam je potrebno za normalan život

Želim vam sve ono što želim i sebi , i molim Boga da Vam to pruži



IZAZOV MOŽETE PRATITI U GRUPI ---> IZAZOV 30 DANA

Početak izazova 01.01.2018




Primjedbe