Pazi što misliš jer će ti se ostvariti/o zdravlju

Znamo da je ljudsko biće spoj uma, duše i tijela. Stoga, dokle god tijelo trujemo raznim hemikalijama te ga podvrgavamo eksperimentima, nećemo se pomaknuti dalje od početka.
Uza sav napredak, danas ne postoji fizička sprava koja može izmjeriti nečiju tugu, sreću,potištenost,ljutnju a da ne govorimo o još suptilnijim dijelovima našeg bića,poput duše.

Stvari koje nemaju grubi fizički oblik vibriraju na višim i suptilnijim razinama. ljudske misli i emocije isto tako vibriraju na vrlo suptilnim razinaa kao potencijalni tvorci zdravlja ili bolesti.
Fizički instrumenti ne mogu to uvidjeti.
Einstein je sa svojom teorijom relativnosti potvrdio kako niti jedan fizički oblik ne može putovati brzinom svjetlosti jer na toj granici materija prelazi u energiju.
postoje i veće brzine od brzine svjetlosti,ali one nisu materijalne ,već u nekom od drugih energetskih oblika . Brzina misli je puno veća od brzine svjetlosti, ona je skoro trenutna, odnosno ona je trenutna brzina materijalizacije u mentalnom svijetu.
Svakodnevno se služimo energetsko-misaonim oblicima bilo na svjesnoj ili nesvjesnoj razini.
Kada bilo što pomislimo, time se služimo,
Ali kada nešto dugo želite, svejsno il nesvjesno ,vi misaoni oblik antimaterije materijalizirate u materijalnom svijetu. Zato se kaže "Pazi što misliš jer će ti se ostvariti "
Upornim svjesnim ili ne svjesnim razmišljanjem, energetsko-misaoni oblici antimaterije usporavaju i mijenjaju brzinu vibracije misaonih oblika, te time oni postaju "stvarni" na fizičkoj razini.

Drugim riječima, svaka materija ima antimateriju, odnosno da nije bilo misaonog oblika energije, ne bi moglo biti ni materijalnog  fizičkog duplikata.
Upravo zato što je pokretačka misao puno jača i kreativnija, jer je ona temelj materijalnim oblicima, nju je kao energiju nemoguće uništiti.

Može se jedino uništiti mentalnim deprogramiranjem ili reprogramiranjem ili se cijeli sklop može uništiti ulogom "nečinitelja" .
Kad istočne filozofije govore o postavljanju osobe u "nečinitelja" ili "svjedoka", govore upravo o tome.

U takvoj ulozi prestajete biti kreator novih misaonih oblika(želje) te se , čineći svakodnevne poslove  bez vezivanja za rezultate rada( vezanost stvara ,akumulira i regenerira želje) oslobađate mentalno-kreativnog dijela vašeg uma.
Na taj način više ne stvarate karmu koja vas drži vezanim u ovom svijetu.
Na ovaj je način kreiran cijeli univerzum,pa tako i vaše zdravlje i bolest.
Upravo je zato borba protiv misaonh oblika instrumentima prava utopija koja neas ne vodi nikamo. Još jednom,materijalni instrumenti moderne medicine mogu otkriti bolest tek kada je ona manifestirana na fizičkoj razini.


Primjedbe